logo
Civic Amsterdam Wijkservicepunt Flevopoort Kramatplantsoen 101-h 1095 LB Amsterdam
Neem contact met ons op
28/03/2024

Lees nu het Civic jaarverslag; een kleurrijke en gevarieerde terugblik op 2023

Civic Amsterdam presenteert vandaag een levendig en verhalend jaarverslag over het jaar 2023. Het biedt een kleurrijke en gevarieerde terugblik, waarin Civic door middel van zeventien interviews haar betrokkenheid bij de lokale gemeenschap en de impact van haar activiteiten in de wijken belicht.

Het jaarverslag benadrukt de kracht van de samenwerking tussen Civic Amsterdam en diverse partners in de wijken, zoals DOCK, PLYGRND City en ZGAO. Door gezamenlijke inspanningen wordt er gestreefd naar de best mogelijke ondersteuning van de bewoners in de wijken.

Wat het jaarverslag echt bijzonder maakt, zijn de verhalen van de bewoners zelf. Ze spreken openhartig over de invloed die Civic op hun leven heeft gehad: van het delen van kennis en het verminderen van eenzaamheid tot het samen koken en versterken van de lokale gemeenschap.

Tot slot willen we vermelden dat ook de medewerkers van Civic hun verhaal delen over hun soms jarenlange carrière in de sociale sector. Sommigen van hen zijn al betrokken bij Civic sinds de oprichting in 2007. Ze vertellen over succesvolle projecten, de uitdagingen die ze soms tegenkomen en wat hen drijft om dit werk te doen.

Jennifer de Vaal, directeur van Civic vertelt trots: “Het is de eerste keer dat Civic Amsterdam een jaarverslag publiceert en daar zijn we trots op. Ik wil de bewoners, samenwerkingspartners en collega’s enorm bedanken dat zij hun verhaal over de impact van Civic hebben willen delen! Hun passie en gedrevenheid maken daadwerkelijk het verschil in de levens van de bewoners in de wijken.”

Je kunt het Civic jaarverslag lezen via deze link.