logo
Civic Amsterdam Wijkservicepunt Flevopoort Kramatplantsoen 101-h 1095 LB Amsterdam
Neem contact met ons op

Heb jij vragen over je gender?

LHBTQIA+ in Amsterdam

Heb je vragen over seksuele oriëntatie of gender en kan je dit onderwerp lastig met je omgeving bespreken? Weet dan dat je er niet alleen voor staat. Bij Civic Amsterdam is alles bespreekbaar en staan we klaar om je verder te helpen en je vragen te beantwoorden.

Want juist wanneer je een verwarrende periode meemaakt rond je seksuele oriëntatie (tot wie voel je je romantisch of seksueel aangetrokken) of gender identiteit, kan het fijn zijn om er over te praten!

In periodes waarin je nieuwe dingen te weten komt over je seksuele oriëntatie of genderidentiteit, als je uit de kast wil komen of te maken hebt met discriminatie, kan het prettig zijn om in contact te staan met lotgenoten. Wij helpen je daar graag bij.

LHBTIQIA+

De afkorting LHBTQIA+ staat voor lesbisch, homo, biseksueel, trans, queer, intersekse en aseksueel. Meer informatie over deze termen vind je hier.

Wil je meer informatie?

Geen vraag is te gek of raar. Neem contact op met Brecht van der MeuLen, onze aandachtsfunctionaris LHBTIQIA+. Die staat je graag te woord.

Brecht van der Meulen | +31 6 39531551 | b.meulen@civicamsterdam.nl

Contactformulier LHBTIQ+

Jouw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact.