logo
Civic Amsterdam Wijkservicepunt Flevopoort Kramatplantsoen 101-h 1095 LB Amsterdam
Neem contact met ons op

Idee, compliment of klacht?

Wij vinden het belangrijk om ons werk zo goed mogelijk te doen en horen graag wat jij van onze dienstverlening vindt. Heb je een goed idee, ben je ergens tevreden over of heb je een klacht, dan horen wij dit graag.

Idee

Goede ideeën zijn altijd welkom. Heb je een suggestie waardoor wij ons werk nog beter kunnen doen? Laat het ons dan weten en vul onderstaand formulier in. Je kunt ook altijd een briefje in een ideeënbus doen in een van de Huizen van de Wijk of een mailtje sturen naar info@civicamsterdam.nl.

Compliment

Heb je positieve ervaringen met onze dienstverlening? Dan horen we dit natuurlijk graag! Laat het ons weten en vul onderstaand formulier in of stuur een mailtje naar info@civicamsterdam.nl.

Klacht

Ondanks onze inzet, kan het zijn dat je niet tevreden bent over ons. Heb je een klacht, spreek ons dan alsjeblieft aan. Wij gaan graag in gesprek om problemen zo snel mogelijk op te lossen. Je kunt ook onderstaand formulier gebruiken om je klacht aan ons door te geven. Vergeet niet je contactgegevens in te vullen, zodat we zo snel mogelijk contact met je kunnen opnemen. Je kunt ons ook mailen via info@civicamsterdam.nl.

Contactformulier

Jouw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.