logo
Civic Amsterdam Wijkservicepunt Flevopoort Kramatplantsoen 101-h 1095 LB Amsterdam
Neem contact met ons op

Ben jij mantelzorger?

Mantelzorgondersteuning

Mantelzorg is lange tijd en gratis zorgen voor iemand die chronisch ziek of gehandicapt is, of op een andere manier hulp nodig heeft. Bijvoorbeeld je partner, ouder of kind, een ander familielid, een vriend of kennis. Gaat dit over jou? Dan ben je mantelzorger.

Civic Amsterdam organiseert activiteiten voor mantelzorgers in Amsterdam Oost

Het kan zwaar zijn om mantelzorger te zijn. Soms kan het zelfs even teveel worden. Het is dan fijn om je situatie te bespreken met lotgenoten. Civic Amsterdam organiseert activiteiten waarbij je met andere mantelzorgers je problemen en oplossingen kunt delen.

Heb je een idee om mantelzorgers te helpen?

Wil  je een leuke activiteit organiseren voor mantelzorgers? Of wil je bijvoorbeeld verhalen van mantelzorgers in de buurt verzamelen om te laten zien wat zorgen voor een ander betekent? Wij kunnen je helpen bij het uitwerken van een idee om mantelzorgers te ondersteunen.

Meer informatie over mantelzorg

Wil je meer informatie? Neem contact op met één van onze medewerkers.

Ben je op zoek naar een mantelzorgconsulent voor voorlichting en advies en het regelen van bepaalde voorzieningen zoals vervangende mantelzorg? Bekijk dan het aanbod van het Buurtteam Amsterdam in jouw stadsdeel.

Contactformulier mantelzorgondersteuning Oost

Jouw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact.

Onze Locaties

Civic Amsterdam werkt vanuit meerdere locaties in Amsterdam Noord, Oost en Zuidoost. Je bent van harte welkom op een van onze locaties.

Zie onze locaties