logo
Civic Amsterdam Wijkservicepunt Flevopoort Kramatplantsoen 101-h 1095 LB Amsterdam
Neem contact met ons op

Je bent van harte welkom!

Participatiecentrum Post Oost

Post Oost is het participatiecentrum voor Amsterdam Oost. Het is een samenwerking tussen Dynamo en Civic Amsterdam. In Post Oost werken zij samen met verschillende organisaties die bewoners helpen om aan de slag te gaan. Dat maakt van Post Oost dé plek voor informatie en advies over activiteiten in de buurt, vrijwilligerswerk en begeleiding naar werk.

Van maandag tot en met vrijdag vind je bij Post Oost:

  • spreekuren
  • trainingen
  • inloopactiviteiten

We helpen mensen die bijvoorbeeld de Nederlandse taal niet voldoende beheersen, financieel weinig mogelijkheden hebben of met weinig werkervaring toch aan de slag willen. Dit doen we door onder meer sollicitatietrainingen en assertiviteitstrainingen aan te bieden, door hen te betrekken bij bewonersinitiatieven of door praktische informatie te geven over mogelijkheden in het stadsdeel.

Omdat betaald werk niet direct voor iedereen haalbaar is, biedt Post Oost ook andere manieren om aan de slag te gaan, zoals taal- en computerlessen, vrijwilligerswerk of het organiseren van activiteiten. Klik hier voor meer informatie.

Als tijdens de intake blijkt dat je meer hulp nodig hebt, word je doorverwezen naar het buurtteam in de buurt, bijvoorbeeld voor maatschappelijk werk.

Bezoek de website van Post Oost

Post Oost heeft een eigen website. Ontdek wat Post Oost voor jou kan betekenen op www.postoost.nl.

Participatiecentrum Post Oost

Wijttenbachstraat 36-HS 1093 JC Amsterdam T: 020 460 9380 E: info@postoost.nl Meer informatie