logo
Civic Amsterdam Wijkservicepunt Flevopoort Kramatplantsoen 101-h 1095 LB Amsterdam
Neem contact met ons op
26/02/2024

Nieuwe aflevering Jong In De Stad podcast

Jong in de Stad is dé podcast voor en door jongeren uit Amsterdam, waarin we in gesprek gaan over verschillende thema’s die te maken hebben met mentale gezondheid. In de nieuwe aflevering zijn de gasten artiest Burleson uit Amsterdam Zuidoost en participatiemedewerker Zeluma van Civic Amsterdam. De presentatie is in handen van Gracy Maduro.

Beluister de aflevering via Linktree.

Burleson is een opkomende artiest uit Amsterdam Zuidoost. Mensen kunnen Burleson kennen van zijn muziek. Nummers als ‘Nog Even’ met Dylisa, ‘Laatste dans’ en zijn nieuwe release die nu uit is ‘Karma’ met Bokke8. Wij spreken Burleson over stress, depressie, social media & veerkracht tonen als het tegenzit. Ook is Zeluma aangeschoven, zij is werkzaam als participatie medewerker bij Civic Amsterdam Zuidoost. Met haar unieke perspectief en deskundigheid verrijkt zij ons gesprek over de behandelde thema’s.

Het leven van jongeren in Amsterdam kan stressvol zijn. Het kan een uitdaging zijn om een balans te vinden tussen school, werk, familie en vrienden, terwijl je ook nog eens probeert om goed voor jezelf te zorgen. In deze podcast bespreken we deze uitdagingen openhartig met verschillende gasten en geven we tips en inzichten over hoe je je mentale gezondheid kan onderhouden.

De podcast wordt gemaakt in opdracht van Amsterdam Stadsdeel West. De podcast wordt geproduceerd door Podcast Park.

Websites:

Civic Amsterdam: https://civicamsterdam.nl/ 

Jongeren Service Punt West: https://www.jongerenservicepunt.nl/

Podcast Park: https://www.parkstudio.com/

Instagram:

Jongeren Service Punt ✨ (@jspwest) | Instagram

Civic Amsterdam (@civicamsterdam) | Instagram

BURLESON (@_burleson) • Instagram-foto’s en -video’s