logo
Civic Amsterdam Wijkservicepunt Flevopoort Kramatplantsoen 101-h 1095 LB Amsterdam
Neem contact met ons op
06/02/2024

Bioscooppremière van ‘Liefde op het menu: Een film van Zuidoost’ op 14 februari

Op 14 februari 2024 zal de bioscooppremière van ‘Liefde op het menu: Een film van Zuidoost’ plaatsvinden in Pathe Arena. Het evenement, georganiseerd door JeugdFilms in samenwerking met Civic, belooft een inspirerende avond te worden waarbij de kracht van gemeenschapsactiviteiten en de kunst van filmmaken centraal staan.

De film, gemaakt vóór en dóór de bewoners van Zuidoost, biedt een ontroerende kijk op de diversiteit en de eenzaamheidsuitdagingen binnen de levendige gemeenschap. Met liefde, vriendschap en koken als centrale thema’s, toont ‘Liefde op het menu’ hoe het leven onverwachte wendingen kan nemen wanneer mensen zich openstellen voor verbinding.

Kenneth Macnack van Civic vertelt: “Deze film is niet alleen een viering van de gemeenschap, maar ook een krachtig statement tegen eenzaamheid. Het laat zien hoe het delen van verhalen en het samenwerken aan projecten mensen bij elkaar brengt en een gevoel van verbondenheid creëert.

De première, die gratis toegankelijk is voor het publiek, begint om 17:30 uur, met inloop vanaf 17:00 uur. Let op; er is plek voor 130 mensen en vol = vol. De deuren sluiten om 17:25 uur.

Kun je niet wachten tot 14 februari? Bekijk dan alvast de trailer via: https://youtu.be/m0QmWK2x9nM

Voor meer informatie over Civic Amsterdam en hun inzet voor de bewoners van Zuidoost, kunt u terecht op www.civicamsterdam.nl. Voor wie geïnteresseerd is in het starten van een vergelijkbaar project of meer wil weten over Jeugd Films, bezoek www.jeugdfilms.nl.