logo
Civic Amsterdam Wijkservicepunt Flevopoort Kramatplantsoen 101-h 1095 LB Amsterdam
Neem contact met ons op

Amira, een actieve buurtbewoner, organiseert Ladies Day

Maak kennis met professionals, vrijwilligers en actieve bewoners in de wijk. Deze keer: Amira, een actieve buurtbewoner. Zij organiseert iedere laatste vrijdag van de maand Ladies Day in de Flevopoort. Een verwenmiddag voor én door vrouwen.

“We geven goede behandelingen in combinatie met het ontmoeten van vrouwen uit de buurt.”

Waarom ben je met Ladies Day begonnen?

Amira vertelt enthousiast: “Ik woon al 25 jaar in Amsterdam Oost. Ik was al een actieve vrijwilliger in Oost en hielp overal mee. Ik las op een gegeven moment een oproep in de krant waarin buren gevraagd werden om met ideeën te komen. Ik heb meerdere talenten en opleidingen op het gebied van huidverzorging. Deze wilde ik graag combineren. Dit werd onder andere Ladies Day. Er was behoefte aan een plek waar vrouwen een betaalbare schoonheidsbehandeling konden krijgen. Uiteindelijk doen we dit nu één keer in de maand bij Civic, maar we zitten ook op andere locaties en bij andere organisaties.”

Waarom zouden vrouwen naar Ladies Day moeten komen?

“Vrouwen hebben het nodig: een betaalbare behandeling, kletsen en ook informatie delen. We geven goede behandelingen in combinatie met het ontmoeten van vrouwen uit de buurt.”

Waar ben je trots op?

Amira vertelt bescheiden: “Ik ben er eigenlijk best trots op dat Ladies Day gegroeid is én nog steeds bestaat. We zijn in 2013 klein gestart. We zijn nu groter. Er is nu ook verkoop van sieraden en een stoelmassage.”

Ladies Day, verwenmiddag voor en door vrouwen

Iedere laatste vrijdag van de maand van 15:30 – 18:00 uur
Wijkservicepunt Flevopoort, Kramatplantsoen 101 h
Hou onze agenda in de gaten.

Maart 2019