logo
Civic Amsterdam Wijkservicepunt Flevopoort Kramatplantsoen 101-h 1095 LB Amsterdam
Neem contact met ons op

Resto van Harte in Genieten

Resto van Harte, gezellig avondje uit met driegangen diner. € 8,- | €5,- stadspas.
Reserveren: 0900-900 30 30 of restovanharte.nl

Kan ik een keertje komen kijken?

Ja, kom gerust een keer vrijblijvend mee-eten. Als het bevalt, kom dan vaker. Juist door vaker te komen, leer je nieuwe mensen kennen. Spannend om voor de eerste keer in je eentje te komen? Neem iemand mee. Als je bij de ontvangst aangeeft dat je voor de eerste keer komt, kunnen de vrijwilligers je helpen en uitleg geven. Je kan overal gaan zitten waar je wil, er zijn geen ‘vaste’ plekken.

Wat staat er op het menu?

Er is geen menu om uit te kiezen, je krijgt een heerlijk driegangendiner (of lunch) gemaakt door vrijwilligers, meestal onder begeleiding van een Horecamanager. Vrijwilligers richten ook de ruimte in, serveren het eten en helpen er samen met de Horecamanager aan mee dat het gezellig is. Je kunt bij je reservering dieetwensen en allergieën aangeven. Uiteraard is ook vegetarisch mogelijk, zo ook halal.

Wat kost het?

De eigen bijdrage is maximaal 8 euro. Er zijn in sommige gemeentes kortingsregelingen, bijvoorbeeld in de vorm van een stadspas. Kinderen betalen de helft. Op de lokale pagina staan de bedragen voor die gemeente vermeld.

Moet ik reserveren?

Ja, reserveren is nodig omdat we boodschappen doen op het aantal reserveringen en omdat het ook vol kan zijn. Er kan voor een aantal weken vooruit worden gereserveerd. Voor elke gemeente is een aparte pagina op deze website, met onder meer informatie over de locaties, speciale activiteiten en nieuws. Op deze pagina’s kun je ook reserveren door op de gewenste Resto te klikken op de knop Reserveer. Er komt dan een reserveringsscherm in beeld waar je een datum kunt zoeken en waar je ook dieetwensen en allergieën kan aangeven. Komt er geen reserveringsscherm in beeld of kun je de gewenste datum niet vinden? Dan is het vol.

Na de reservering krijg je automatisch een bevestiging per e-mail.

Adres: Oranje-Vrijstaatplein 2, 1093 NG Amsterdam

Heb je zelf een mooi initiatief of idee voor in Genieten?