logo
Civic Amsterdam Wijkservicepunt Flevopoort Kramatplantsoen 101-h 1095 LB Amsterdam
Neem contact met ons op
16/01/2023

Voor wie kom jij in beweging?

Op ‘Blue Monday’ roepen Civic Amsterdam en Voor Elkaar in Amsterdam Amsterdammers op om er voor elkaar te zijn. Om naar elkaar om te kijken. Om je aan te melden als vrijwilliger. Want je kunt veel betekenen voor een ander!

De naam ‘Blue Monday’ is gegeven aan de meest sombere maandag van het jaar, dit jaar dus op 16 januari. We maken er een dag van om niet bij de pakken neer te zitten. We peppen de mensen op en lanceren onze video. Het is ook bij uitstek de dag om je aan te melden als vrijwilliger. Wil je meer weten over vrijwilligerswerk via Civic? Kijk dan op deze pagina.

Credits video Voor Elkaar in Amsterdam

Crew:
Concept, Creative & Directed by: Jiska Rickels
Spoken word artist: Roziena Salihu
Director of Photography: Martijn van Broekhuizen, NSC
Producers: Eva Boon & Maartje Gerretsen
Editor: Kristian Claas
Sound: Rik Meier
Colorist: Barry Clarke
Composer & Sounddesign: Jelle Wierda
Focus Puller: Jip Hilferink
Gaffer: Daan de Boer
Bestboy: Maxime Pottuit
Make up/wardrobe: Sjors Mercx
Catering: Eveline van Stiphout – Modanella Catering
Post Production: Captcha!

Cast:
Sterre Vermeulen, Jules Avery, Melissa Lobber, Sarah Hunt, Sylvana & Peter, Suzanne Bakker, Mark Fuchs, Sue Binda, Hester Siegers, Heung Han Lee Hoeksma en Mert Blommestijn.

Special thanks to:
Captcha!, Het Raam, Camalot, DDB-lighting, World Signatures, Studio Spijkerkade, Gemeente Amsterdam, Dynamo, Combiwel, Voor Elkaar in West, Civic, DOCK, Burennetwerk, Algemene Hulpdienst Buitenveldert, Vrijwilligers Centrale Amsterdam, Venzo, Doras, Voor Elkaar in Zuid, Sanne Merkelbach, Mariska van der Werf en Madelon Bos.