logo
Civic Amsterdam Wijkservicepunt Flevopoort Kramatplantsoen 101-h 1095 LB Amsterdam
Neem contact met ons op
10/10/2023

Training nieuwe gezondheidsambassadeurs van start in Oost

Leuk nieuws! In de Indische Buurt in Amsterdam Oost zijn we gestart met het opleiden van nieuwe gezondheidsambassadeurs in het kader van ‘Zo Blijven Wij Gezond In Oost’!

Deze enthousiaste, toekomstige ambassadeurs zetten zich in om hun netwerk in de buurt vitaler maken. Zij zijn actief in de wijk bij Civic Amsterdam, Dynamo Amsterdam, Jeugdland, De Meevaart, TeamEd en Stichting Dembati.

De groep gezondheidsambassadeurs in opleiding is heel divers en gedreven. De ene is actief op het gebied van bewegen, de ander richt zich op voeding. Weer een ander richt zich specifiek op kinderen, en de ander juist op vitaal ouder worden. De afgelopen twee weken bijvoorbeeld, stonden groente en fruit vol in de picture en hebben de deelnemers na de training thuis de gezondste creaties op tafel gezet. Verder hebben we het bestaan van E-nummers behandeld en heeft één van de deelnemers een sportles verzorgd!

De training wordt gegeven door Sharon Watson van Dream Support in opdracht van het initiatief ‘Zo Blijven Wij Gezond in Oost’ van stadsdeel Oost met ondersteuning van Civic Amsterdam.

Wil je meer informatie? Kijk dan op: https://civicamsterdam.nl/amsterdam-oost/hulp-bij/gezondheid-oost/gezondheidsambassadeurs-oost/