logo
Civic Amsterdam Wijkservicepunt Flevopoort Kramatplantsoen 101-h 1095 LB Amsterdam
Neem contact met ons op
18/09/2023

Terugblik Digi-en Taalmarkt Waterlandplein

Tijdens de Week van Lezen en Schrijven, organiseerde Eva en Adam de jaarlijkse Digi-en Taalmarkt in het Huis van de Wijk Waterlandplein. De Digi-en Taalmarkt is een belangrijk platform voor informele aanbieders van digitale en taal-gerelateerde diensten. De Digi-en Taalmarkt 2023 kon rekenen op een grote opkomst, met name vanuit verschillende groepen van de taalscholen NLtraining en Akros.

Op de markt was er voor jong en oud van alles te beleven. Bezoekers konden deelnemen aan een spannend potje PimPamPet, luisteren naar betoverende verhalen voorgelezen uit de beroemde kinderboeken van Toon Tellegen, en smullen van lekkernijen verzorgd door de gezondheidsambassadeurs van Civic.

Daarnaast bood de markt een schat aan mogelijkheden voor mensen die geïnteresseerd zijn in het verbeteren van hun digitale vaardigheden en taalkennis. Bezoekers konden kennis maken met de computer- en taallessen die door Eva & Adam en Civic Amsterdam worden georganiseerd in Noord.

Al met al was de Digi-en Taalmarkt een bruisende en inspirerende gelegenheid waar mensen bij elkaar kwamen om de kracht van taal en digitale vaardigheden te vieren en te versterken.

Meer informatie over het aanbod op het gebied van taal en computervaardigheden kun je hier vinden: https://civicamsterdam.nl/hulp-bij/taal-werk/