logo
Civic Amsterdam Wijkservicepunt Flevopoort Kramatplantsoen 101-h 1095 LB Amsterdam
Neem contact met ons op
01/06/2022

Nieuw bij Civic Zuidoost: de Gezondheidscommunity

Heb jij hart voor een gezonde buurt? Doe mee met de Gezondheidscommunity!

De deelnemers in de gezondheidscommunity zijn allen supporters van een gezonde buurt. Een buurt waar kinderen fit en gezond opgroeien. Bewoners die vaker samen een blokje om lopen. Vrijwilligers die gelukkig zijn en blijven met hun belangrijke rol voor de buurt. De Gezondheidscommunity helpt je om je activiteiten gezonder te maken. Voor je buurtbewoners, je vrijwilligers, je organisatie en jezelf.

Voor wie is de Gezondheidscommunity ?

Als organisatie of actieve bewoner organiseer je activiteiten voor de buurt. Je wil graag bijdragen aan een gezonde buurt en bied je activiteiten op een gezonde manier aan. Misschien wil je je vrijwilligers ondersteunen om lichamelijk en geestelijk fit te blijven. Of wil je een gezonde maaltijd bedenken. Heb je hierbij hulp nodig? De Gezondheidscommunity kan je adviseren en ondersteunen.

Deelnemers van de gezondheidscommunity zijn onder andere Profor, De Handreiking, Henna Kappar en Buurtteam Amsterdam Zuidoost.

Wil je meer informatie over de Gezondheidscommunity? Neem dan contact op met gezondheidscoach Vivian Tillema, zij denkt graag met je mee. Telefoonnummer: 06 – 406 722 42 of e-mail: v.tillema@civicamsterdam.nl