logo
Civic Amsterdam Wijkservicepunt Flevopoort Kramatplantsoen 101-h 1095 LB Amsterdam
Neem contact met ons op
30/07/2021

Heb je de informatie video’s over de sociale voorzieningen in de Kleine Wereld al gezien?

Joy van Willigenburg is participatiemedewerker in De Kleine Wereld. In de serie video’s van Ontdek De Kleine Wereld stelt ze actieve bewoners en organisaties voor die iets betekenen voor de buurt. 

Elke twee weken plaatst het stadsdeel in samenwerking met Civic informatieve filmpjes over de sociale voorzieningen in de Kleine Wereld (Amsterdam Noord-Oost) op Facebook Watch. Voor het gemak hebben wij ze hier ook neergezet. In totaal zijn er 6 filmpjes opgenomen over verschillende voorzieningen.

Ontdek De Kleine Wereld #6 (juli 2021)
Joy is met Rita en Saadia bij de nieuwe Beweegtuin aan Zilverberg. Wil je meedoen aan activiteiten in de beweegtuin en de beweegroute? Mail dan naar BeweegrouteDKW@gmail.com.

Stadsdeel Amsterdam-Noord – Ontdek De Kleine Wereld #6 | Facebook

Ontdek De Kleine Wereld #5 (juli 2021)
Joy spreekt vandaag met wijkagent Özlem Bugday. Özlem heeft op maandagmiddag van half 2 tot half 4 spreekuur in Buurtkamer De Kleine Wereld, aan de Zilverberg 82. Als u wilt bellen kan dat naar het algemene nummer van de politie via 0900 8844. Bij spoed bel 112.

Stadsdeel Amsterdam-Noord – Ontdek De Kleine Wereld #5 | Facebook

Ontdek De Kleine Wereld #4 (juni 2021)
Vandaag is Joy met Nadia de gezondheidsambassadeur op pad. Nadia leert ouders en kinderen over gezonde voeding. Neem contact op met Nadia via 06 4199 6517 of fz_mt@hotmail.nl als je meer wilt weten.

Stadsdeel Amsterdam-Noord – Ontdek De Kleine Wereld #4 | Facebook

Ontdek De Kleine Wereld #3 (juni 2021)
Joy stelt Merel van SPIN en Roel van DOCK voor. Zij organiseren allerlei activiteiten voor kinderen op het EWP-plein. DOCK is er dinsdagmiddag van 3 tot 5. SCIANDRI organiseert sportactiviteiten op woensdagmiddag. En SPIN is er op donderdagmiddag van 2 tot 5 met sport- en spelactiviteiten.

Stadsdeel Amsterdam-Noord – Ontdek De Kleine Wereld #3 | Facebook

Ontdek De Kleine Wereld #2  (mei 2021)
Joy is met buurtambassadeur Abdeslam in De Kleine Wereld. De buurtambassadeurs zorgen dat de buurt schoon, veilig en bewoonbaar is. Je kunt helpen door mee te doen aan een prikactie. Meer info hierover via Joys collega Hossaine. Mail naar e.boulachioukh@civicamsterdam.nl, of bel 06 2188 5181.

Stadsdeel Amsterdam-Noord – Ontdek De Kleine Wereld #2 | Facebook

Ontdek De Kleine Wereld #1 (mei 2021)
Joy van Willigenburg is participatiemedewerker van Civic Amsterdam in De Kleine Wereld. In de video legt ze uit waarvoor je bij haar terecht kan.