logo
Civic Amsterdam Wijkservicepunt Flevopoort Kramatplantsoen 101-h 1095 LB Amsterdam
Neem contact met ons op
01/12/2022

Geslaagde opening Alzheimer Trefpunt Amsterdam Zuidoost

Afgelopen donderdag was de feestelijke opening van het Alzheimer Trefpunt op locatie bij het het Buurtteam Bijlmer-Oost op de Karspeldreef. Civic Amsterdam heeft na 2,5 jaar eindelijk weer een plek in Amsterdam Zuidoost waar mensen met dementie, hun partners, familie, vrienden en hulpverleners terecht kunnen voor informatie en uitwisseling.

Gerjoke Wilmink, directeur Alzheimer Nederland en ervaringsdeskundige Jolanda Nibte verrichtten samen de officiële opening van het Alzheimer Trefpunt door met elkaar het gouden lint door te knippen, een bijzonder moment. Daarna waren er speeches van Juanita van Schoonhoven en Liesbeth Kwikkel van Buurtteam Amsterdam Zuidoost, en Vahsitha Comvalius van Civic Amsterdam. Na het officiële gedeelte nam Het Danspaleis | Tankstation van levensvreugde het over met een spetterend feestje met DJ-set vol gouwe ouwe hits waarbij de voetjes van de vloer gingen. Het eten en drinken werd verzorgd door Stichting De Handreiking met hulp van de Buurtverbinding studenten.

Elke eerste donderdag van de maand (behalve 19 januari) opent het Alzheimer Trefpunt Amsterdam Zuidoost haar deuren vanaf 16:00 uur bij het Buurtteam Bijlmer-Oost aan de Karspeldreef 1009. Het programma start om 16:30 uur. Het volledige programma kun je vinden via: https://lnkd.in/e7hjiSWk en https://lnkd.in/dhDUyv4H

Voor meer informatie over het Alzheimer Trefpunt kun je contact opnemen met coördinator Liesbeth Kwikkel via telefoonnummer: 06-11723999 of e-mail: l.kwikkel@buurtteamamsterdamzuidoost.nl.