logo
Civic Amsterdam Wijkservicepunt Flevopoort Kramatplantsoen 101-h 1095 LB Amsterdam
Neem contact met ons op
29/08/2023

Civic zoekt een beleidsadviseur

Heb jij een afgeronde hbo- of wo-opleiding en minimaal drie jaar relevante werkervaring en zou je wel willen werken bij dé specialist in het sociaal domein van Nederland? Ga dan voor B&A aan de slag als beleidsadviseur voor Civic Amsterdam. Als beleidsadviseur ben jij een onmisbare schakel om te werken aan de kwaliteit van onze dienstverlening en projecten in ons werkgebied.

Civic Amsterdam is actief in Amsterdam Oost, Noord, Zuidoost en in een samenwerkingsverband met JSP in stadsdeel West. Wij voeren hier verschillende activiteiten uit binnen de sociale basis met als doel om te zorgen dat inwoners zo goed mogelijk in hun vel zitten en actief mee kunnen doen aan het leven in hun wijk.

DIT GA JE DOEN

Als beleidsadviseur bouw je mee aan de positie en uitvoering van Civic. Je levert daarbij een belangrijke bijdrage aan onze opdrachten. Dit doe je samen met de teamleiders en de directeur van Civic.

Je werkt specifiek aan taken op het gebied van monitoring en verantwoording van onze opdracht aan de gemeente en verbetering van de kwaliteit van Civic. Denk aan het jaarplan voor Civic, subsidieaanvragen, voortgangsrapportages en beleidsnotities.

Je adviseert en ondersteunt de teammanagers en je bent een stevige gesprekspartner voor de directeur.

Je identificeert pijnpunten in het huidige beleid en draagt oplossingen aan.

Je helpt ons met meer inzicht te krijgen in hoe wij de kwaliteit van onze dienstverlening kunnen verbeteren.

Pluspunten van de functie:

 • Salaris: een bruto basissalaris in schaal 10 volgens CAO-Sociaal Werk met een gunstige reiskosten-, pensioen- en ziektekostenregeling. Daarnaast ontvang je een Individueel Keuzebudget (waaronder eindejaarsuitkering van 8,3%), waarmee je extra geld verdient of verlof koopt.
 • Werksfeer: Bij Civic werken we in een gelijkwaardige, inclusieve en informele sfeer voor en met de bewoners van Amsterdam.
 • Vrije tijd: 170 uur verlof bij een fulltime dienstverband en vitaliteitsuren;
 • Trainingen en opleidingen: Ruimte voor groei en ontwikkeling, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk (opleidingen, trainingen en cursussen). Bovendien blijf je vitaal en vakbekwaam met je eigen Loopbaanbudget;
 • Doorgroeimogelijkheden: B&A biedt naast de functie bij Civic Amsterdam ook functies bij andere projecten. Mooi om persoonlijk en professioneel verder door te groeien;
 • Extraatjes: Kun je met korting fitnessen of een (elektrische) fiets aanschaffen. Daarnaast organiseren wij borrels & evenementen en leerzame bijeenkomsten voor onze collega’s. Natuurlijk ontvang je een mobiele telefoon en laptop voor zakelijk gebruik.

WIE BEN JIJ?

 • Jij bent in staat om complexe onderwerpen en situaties te vertalen in overzichtelijke rapportages.
 • Jij weet de vertaalslag te maken tussen de praktijk en de werkprocessen en registratieprocessen naar de backoffice.
 • Jij bent een data-gedreven professional, die verder kijkt dan de cijfers. Jouw proactieve houding en analytisch inzicht komen hierbij goed van pas.
 • Je bent een kei in samenwerken en geen soloartiest. Zo weet jij samen met jouw collega’s tot het beste resultaat te komen.
 • Verder ben je daadkrachtig, toon je ondernemerschap en werk je projectmatig.
 • Je kunt omgaan met verschillende belangen en hebt hier oog voor.
 • Het sociaal domein en met name de sociale basis is voor jou een bekend terrein en je bent bekend met het werkveld.

Op jouw lijf geschreven? Lees hier hoe je kun reageren.