logo
Civic Amsterdam Wijkservicepunt Flevopoort Kramatplantsoen 101-h 1095 LB Amsterdam
Neem contact met ons op
23/10/2023

Civic Amsterdam en JSP West lanceren een nieuwe aflevering van de Jong In De Stad Podcast

Op 23 oktober 2023 lanceren Civic Amsterdam en JSP West een nieuwe aflevering van de Jong In De Stad. Deze podcast deelt persoonlijke verhalen van jongeren die mentale gezondheidsproblemen hebben overwonnen, met als doel het taboe te doorbreken en te laten zien dat er positieve mogelijkheden zijn om met dergelijke uitdagingen om te gaan.

In deze aflevering zijn Dunja en Christianne te gast. Dunja, die gestudeerd heeft in Amsterdam en momenteel werkzaam is als jongerenbegeleider bij het Jongeren Service Punt in Amsterdam West, deelt openhartig haar ervaringen met depressie, de scheiding van haar ouders en zelfmoordgedachten. Ze vertelt ook over hoe ze uit deze donkere periode is gekomen. Christianne voegt haar expertise toe aan het gesprek en behandelt het onderwerp depressie en zelfmoord. Christiane werkt bij @ease, een organisatie waar jongeren met diverse vragen terechtkunnen.

Luister naar de podcast via deze link: https://linktr.ee/jongindestad

Waarschuwing: De onderwerpen die in deze podcastaflevering worden besproken, kunnen als heftig worden ervaren. Als je zelf worstelt met gevoelens of zelfmoordgedachten, neem dan contact op met 113 Zelfmoordpreventie.

Voor meer informatie over de podcast en om op de hoogte te blijven van de nieuwste afleveringen, kun je terecht op de websites van Civic Amsterdam of en JSP. Jong In de Stad is een samenwerking tussen Civic Amsterdam en JSP West, geproduceerd in opdracht van Amsterdam Stadsdeel West door Podcaststudio Park.