logo
Civic Amsterdam Wijkservicepunt Flevopoort Kramatplantsoen 101-h 1095 LB Amsterdam
Neem contact met ons op
02/04/2024

Aflevering 5 van de Jong In De Stad podcast nu online

Welkom bij de podcast Jong in de Stad, de podcast voor en door jongeren uit Amsterdam, waarin we in gesprek gaan over verschillende thema’s die te maken hebben met mentale gezondheid. In aflevering 5 zijn de gasten artiest Roxy Rosa en eventproducer Yara. De presentatie is in handen van Gracy Maduro.

Beluister de podcast via deze links: https://linktr.ee/jongindestad

Roxy Rosa, een 21-jarige artiest en expert in het aanbrengen van wimpers en wenkbrauwen, is bekend van haar hits zoals ‘Dior Je’, samen met KM en Chivv ‘Samen Doen’ met Djaga Djaga, en haar recentste track ‘Weg Van Hier’ met Masri, waarin Nederlandse en Arabische invloeden samenkomen. In ons gesprek met Roxy delen we inzichten over het leven in de schijnwerpers, zelfbeeld en het omgaan met negativiteit. Daarnaast verwelkomen we Yara, een 20-jarige evenementenprofessional die momenteel haar laatste jaar volgt in de opleiding tot eventproducer. Met Yara bespreken we de impact van stress op het lichaam, haar persoonlijke ervaringen met epilepsie en therapie. Samen behandelen we onderwerpen als stress, relaties, seksuele ontdekking, vreemdgaan en het belang van zelfreflectie.

Het leven van jongeren in Amsterdam kan stressvol zijn. Het kan een uitdaging zijn om een balans te vinden tussen school, werk, familie en vrienden, terwijl je ook nog eens probeert om goed voor jezelf te zorgen. In deze podcast bespreken we deze uitdagingen openhartig met verschillende gasten en geven we tips en inzichten over hoe je je mentale gezondheid kan onderhouden. 

De podcast wordt gemaakt in opdracht van Amsterdam Stadsdeel West. De podcast wordt geproduceerd door Podcast Park.

Websites:
Welkom bij Jongeren Service Punt Amsterdam West | JSP Amsterdam West

Home – Civic Amsterdam

Podcast Park | Your podcast production partner in Amsterdam (parkstudio.com)

Social media:
Instagram:
Jongeren Service Punt ✨ (@jspwest) | Instagram
Civic Amsterdam (@civicamsterdam) | Instagram

𝐑𝐨𝐱𝐲 𝐑𝐨𝐬𝐚 QUEEN OJ👑 (@roxyrosa._) • Instagram-foto’s en -video’s

Yara Farasha Barteram (@yarabarteram) • Instagram-foto’s en -video’s