logo
Civic Amsterdam Wijkservicepunt Flevopoort Kramatplantsoen 101-h 1095 LB Amsterdam
Neem contact met ons op
22/11/2023

𝐆𝐞𝐳𝐨𝐧𝐝𝐡𝐞𝐢𝐝𝐬𝐚𝐦𝐛𝐚𝐬𝐬𝐚𝐝𝐞𝐮𝐫𝐬 𝐛𝐨𝐮𝐰𝐞𝐧 𝐚𝐚𝐧 𝐞𝐞𝐧 𝐠𝐞𝐳𝐨𝐧𝐝𝐞 𝐭𝐨𝐞𝐤𝐨𝐦𝐬𝐭 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐝𝐞 𝐛𝐮𝐮𝐫𝐭

Tijdens een feestelijke bijeenkomst hebben vandaag maar liefst elf deelnemers in de Indische Buurt Oost hun certificaat uitgereikt gekregen door Sharon Watson van Dream Support. Zij mogen zichzelf nu officieel Gezondheidsambassadeur noemen.

In vier bijeenkomsten leerden deze enthousiaste bewoners uit Amsterdam Oost alles over gezonde voeding, betaalbaar boodschappen doen en hoe belangrijk beweging en goede slaap is. Ook leerden ze de fijne kneepjes van het opzetten van gezonde acties in de buurt.

Aan de activiteiten die de groep Gezondheidsambassadeurs in Oost organiseerden als onderdeel van de training, hebben meer dan 70 buurtbewoners meegedaan. Er waren in oktober verschillende activiteiten waar zowel kinderen als volwassen inspiratie opdeden over bewegen, gezonde hapjes en geneeskrachtige kruiden. Wij zijn supertrots op Abir, Aziza A., Aziza B., Daniel, Dennis, Jaydi, Mantie, Mario, Sally, Sevim en Snezana, en wensen hen heel veel plezier en succes bij het bouwen aan een gezonde toekomst voor onze buurt!

De Gezondheidsambassadeurs van Amsterdam Oost is een samenwerking tussen Zo Blijven Wij Gezond Oost/ Gemeente Amsterdam, Dream Support, Dynamo en Civic Amsterdam.