logo
Civic Amsterdam Wijkservicepunt Flevopoort Kramatplantsoen 101-h 1095 LB Amsterdam
Neem contact met ons op

Irith Sy

Maak kennis met professionals, vrijwilligers en actieve bewoners in de wijk. Deze keer: Irith, sociaal werker.

Irith Sy is sociaal werker bij Civic Amsterdam. Zij verzorgt onder andere het spreekuur tijdens de senioreninloop op maandag. Senioren kunnen hier terecht voor ontmoeting en activiteiten, maar ook voor voorlichting over diverse instanties en met (hulp)vragen.

Met wat voor vragen kun je naar de senioreninloop?

“Met echt van alles. We helpen 55-plussers met het invullen van formulieren en het aanvragen voor voorzieningen zoals hulp in huishouding, een scootmobiel of een (aangepaste) andere woning. Al onze hulp is gratis!”

Voor wie is de senioreninloop?

“Voor 55-plussers. U kunt meedoen met een activiteit, maar dat hoeft niet. U kunt alleen langskomen voor een kopje koffie of om een vraag te stellen.”

Wat vind je leuk aan de senioreninloop?

“Ik vind het vooral leuk dat ik snel mensen kan helpen. Het is meteen actie. Heel soms moeten we nog een extra afspraak maken, maar het meeste kunnen we direct regelen bij de senioreninloop”.

De senioreninloop is elke maandag van 13:00 – 15:00 uur

Lees gratis de kranten of maak een praatje met een medebuurtbewoner. Koffie en thee staan voor u klaar. Met regelmaat worden er activiteiten georganiseerd, zoals: geheugentraining, bingo, knutselen en mindfulness. Medewerkers van Civic zijn ook aanwezig. Bij hen kunt u terecht voor informatie over hulp van diverse instanties, hulp bij het invullen van lastige formulieren, aanvragen van voorzieningen en overige vragen.

Meer informatie ⇒

Irith Sy |  020 665 8001i.sy@civicamsterdam.nl