logo
Civic Amsterdam Wijkservicepunt Flevopoort Kramatplantsoen 101-h 1095 LB Amsterdam
Neem contact met ons op

Gebi, aandachtsfunctionaris LHBTIQ+

Maak kennis met professionals, vrijwilligers en actieve bewoners in de wijk. Deze keer: Gebi, participatiecoach en aandachtsfunctionaris LHBTIQ+ bij Civic Amsterdam. Zij helpt buurtbewoners met het (weer) meedoen in Amsterdam Oost. Ze zorgt er voor dat iedereen zich thuis voelt.

Wat is een aandachtsfunctionaris?

Gebi begint te vertellen. “We hebben bij Civic Amsterdam meerdere aandachtsfunctionarissen. Dit zijn collega’s die heel veel af weten van een bepaald onderwerp. Zij hebben er ook vaak extra trainingen en cursussen voor gevolgd. Ik houd mij bezig met het thema: LHBTIQ+ en vooral in combinatie met Amsterdammers met een bi-culturele achtergrond (afkomstig uit twee culturen).”

Wat doe je als aandachtsfunctionaris?

“We zijn er voor iedereen. Of je nou hulp nodig hebt bij het begrijpen van een brief, informatie zoekt over bijvoorbeeld voorzieningen en toeslagen of dat je jouw talent wilt ontdekken. Wij zijn er voor je. Civic Amsterdam sluit niemand uit. Sommige Amsterdammers vinden het moeilijk om het thema LHBTIQ+ te bespreken in bijvoorbeeld een intakegesprek. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn en dat iedereen zich thuis voelt bij ons.”

Heb je een vraag voor Gebi? Neem contact op!

Geen vraag is te gek of te raar. Gebi staat je graag te woord. Gebi heeft ook een groot netwerk roze hulpverlening, dus ook als zij niet de juiste persoon is voor jouw vraag dan kan zij je altijd verder helpen.

Gebi Seedorf
E: g.seedorf@civicamsterdam.nl
T: 06 2111 0248