logo
Civic Amsterdam Wijkservicepunt Flevopoort Kramatplantsoen 101-h 1095 LB Amsterdam
Neem contact met ons op

Vrijwilligerswerk: kleine moeite, een groot plezier!

Vrijwilliger worden bij het buurtteam?

Vrijwilligerswerk in Amsterdam

Civic Zuidoost bemiddelt bij het plaatsen van vrijwilligers voor het buurtteam in Zuidoost. Wil jij graag iets betekenen voor een ander en zinvol bezig zijn? Door vrijwilligerswerk te doen bij het buurtteam, help je bewoners in Amsterdam Zuidoost bij verschillende hulpvragen. De vragen gaan over thema’s zoals o.a. geld, zorg, werk en wonen. Het is handig als jij al over kennis beschikt van diverse voorzieningen in de zorg of financiële zaken. Maar om als vrijwilliger aan de slag te gaan bij het buurtteam, is het niet noodzakelijk. Zolang je bereid bent om bij te leren. Je bent van harte welkom. Samen kijken we naar je interesses en ervaring en hoe die ingezet kunnen worden voor bewoners in Amsterdam Zuidoost.   

Als vrijwilliger: 

  • Help je bewoners in Amsterdam Zuidoost  
  • Ben je het gezicht van het buurtteam in Zuidoost
  • Kun je meedoen aan gratis cursussen en trainingen 
  • Leer je nieuwe mensen kennen 
  • Kun je je talenten en ervaring inzetten om anderen te helpen

Word bijvoorbeeld gastheer of gastvrouw en word het visitekaartje van het buurtteam. Misschien heb je interesse in wet- en regelgeving, financiën of zorgvoorzieningen. Het buurtteam kan je hulp goed gebruiken tijdens het inloopspreekuur. Er is altijd plek voor assistenten op het inloopspreekuur van het buurtteam. Civic Zuidoost helpt jou bij het vinden van vrijwilligerswerk dat écht bij je past.

Wil je vrijwilliger worden of meer weten over vrijwilligerswerk in Amsterdam Zuidoost? Neem dan contact op met onze medewerkers. Zij leggen je graag uit wat de mogelijkheden zijn. Of kom langs bij het vrijwilligerspunt. Elke donderdag van 10.00 – 12.00 uur op de Karspeldreef 1009, 1104 SE, Amsterdam Zuidoost.
Bel T. 06 386 774 17
of stuur een mail naar zuidoost@civicamsterdam.nl

Contactformulier Vrijwilliger worden

Jouw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact.

Onze Locaties

Civic Amsterdam werkt vanuit meerdere locaties in Amsterdam Noord, Oost en Zuidoost. Je bent van harte welkom op een van onze locaties.

Zie onze locaties