logo
Civic Amsterdam Wijkservicepunt Flevopoort Kramatplantsoen 101-h 1095 LB Amsterdam
Neem contact met ons op

Heb jij hart voor een gezonde buurt?

Gezondheidscommunity Zuidoost

Heb jij hart voor een gezonde buurt? Een buurt waar kinderen fit en gezond opgroeien. Bewoners die vaker samen een blokje om lopen, leuke contacten hebben en zich goed voelen. Vrijwilligers die gelukkig zijn en blijven met hun belangrijke rol voor de buurt.  

Doe mee met de Gezondheidscommunity. We helpen je om je activiteiten gezonder te maken. Voor je buurtbewoners, je vrijwilligers, je organisatie en jezelf.

Voor wie?

De deelnemers in de gezondheidscommunity zijn allen supporters van een gezonde buurt. Heb je een stichting, ben je een actieve bewoner, doe je als vrijwilliger veel voor de buurt of wil je als bedrijf bijdragen aan een gezonde buurt. Iedereen kan meedoen.

Als organisatie of actieve bewoner organiseer je activiteiten voor de buurt. Je wil graag bijdragen aan een gezonde buurt door je activiteiten op een gezonde manier aan te bieden. Misschien wil je je vrijwilligers ondersteunen om lichamelijk en geestelijk fit te blijven.

Of wil je een gezonde maaltijd bedenken. Samen kijken we waar je aan wil werken en hoe je jouw activiteit of organisatie gezonder kunt maken.

Doe je ook mee?

Deze organisaties doen al mee: De Handreiking, Henna Kappar, Profor, Men 4 Better Life, Buurtteam Amsterdam Zuidoost.

Wil je meer informatie over de Gezondheidscommunity? Neem dan contact op via onderstaand contactformulier. We denken graag met je mee.  

Contactformulier gezond leven/gezondheidscommunity Zuidoost

Jouw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact.

Onze Locaties

Civic Amsterdam werkt vanuit meerdere locaties in Amsterdam Noord, Oost en Zuidoost. Je bent van harte welkom op een van onze locaties.

Zie onze locaties