logo
Civic Amsterdam Wijkservicepunt Flevopoort Kramatplantsoen 101-h 1095 LB Amsterdam
Neem contact met ons op

Heb jij vragen over je gender?

LHBTIQ+

Heb je vragen over je seksuele oriëntatie of gender en vind je het misschien moeilijk om die met je omgeving te bespreken? Weet dan dat je er niet alleen voor staat. Bij Civic Amsterdam is alles bespreekbaar en staan we klaar om je verder te helpen en je vragen te beantwoorden.

Want juist wanneer je een verwarrende periode meemaakt rond je seksuele oriëntatie (tot wie voel je je romantisch of seksueel aangetrokken) of gender identiteit, kan het fijn zijn om er over te praten!

LHBTIQ+

De afkorting LHBTIQ+ staat voor onder andere voor: lesbische vrouwen, homoseksuele mannen, biseksuele mensen, transgender personen, intersekse personen en queer personen.

Wil je meer informatie?

Geen vraag is te gek of raar. Neem contact op met Gebi, onze aandachtsfunctionaris LHBTIQ+. Zij staat je graag te woord. Gebi heeft een groot netwerk met contanten in de (roze) hulpverlening. Wanneer zij niet de juiste persoon is voor jouw vraag, kan zij je altijd verder helpen.

Gebi Seedorf | 06 2111 0248 | g.seedorf@civicamsterdam.nl

Contactformulier LHBTIQ+

Jouw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact.

Onze Locaties

Civic Amsterdam werkt vanuit meerdere locaties in Amsterdam Noord, Oost en Zuidoost. Je bent van harte welkom op een van onze locaties.

Zie onze locaties