logo
Civic Amsterdam Wijkservicepunt Flevopoort Kramatplantsoen 101-h 1095 LB Amsterdam
Neem contact met ons op

Je bent van harte welkom!

Buurtkamer De Kleine Wereld

De Buurtkamer de Kleine Wereld is in 2013 gestart als een initiatief vanuit de bewoners. Het is een ontmoetingsplek, waar bewoners bij elkaar komen om samen te ondernemen en activiteiten voor de buurt op te zetten. Dit is mede mogelijk gemaakt door de gemeente en de woningcorporaties Eigen Haard, de Key, en Stadgenoot uit De Kleine Wereld.

Activiteiten

In de agenda op de website van Civic Amsterdam vind je de activiteiten die wij organiseren in de Buurtkamer.

Buurtvoorzieningen De Kleine Wereld

In samenwerking met Stadsdeel Noord en Joy van Willigenburg, participatiemedewerker, zijn er informatieve filmpjes gemaakt over ‘De Kleine Wereld’ in Amsterdam Noord. Een wijk waar onze participatiemedewerkers actief aan het werk zijn. In deze serie video’s stelt ze actieve bewoners en organisaties voor die iets betekenen voor de buurt. In totaal zijn er zes filmpjes opgenomen over verschillende voorzieningen in de buurt. Bekijk alle zes de video’s >

Wil je een ruimte huren?

Buurtbewoners, organisaties of ondernemers uit de buurt kunnen bij Buurtkamer de Kleine Wereld ruimte(s) huren. De prijs die je betaalt hangt af van de reden waar je de Buurtkamer voor wilt gebruiken. Er kunnen maximaal 30 personen in de Buurtkamer. Je dient zelf de ruimte opgeruimd en schoon achter te laten. Klik hier voor meer informatie.

Heb je vragen over Buurtkamer de Kleine Wereld?

Neem contact op met:

Civic Amsterdam
Merel Dym
T: 06 3424 4131
E: m.dym@civicamsterdam.nl

Buurtkamer De Kleine Wereld

Zilverberg 82 1025 CJ Amsterdam E: info@civicamsterdam.nl Meer informatie