logo
Civic Amsterdam Wijkservicepunt Flevopoort Kramatplantsoen 101-h 1095 LB Amsterdam
Neem contact met ons op

Yoga voor vrouwen in de Flevopoort

Heb je last van stress? Heb je chronische lichamelijke klachten? Zoek je rust of ontspanning om beter te slapen? Doe mee met Yoga voor vrouwen.

Let op! Deze yogalessen zijn alleen voor vrouwen met minimuminkomen* die (chronische) klachten hebben, zoals burn out verschijnselen, rugpijn, gewrichtspijn, migraine etc.

In een ontspannen sfeer doen we verschillende yogaoefeningen. Makkelijk en soms wat uitdagender. Altijd aangepast op de groep. Je doet mee op je eigen tempo. We gaan ook aan de slag met je ademhaling tijdens de les. Rustig en ontspannen ademen is belangrijk.

Neem je eigen yogamat mee. Als je deze niet hebt, is een doek of grote handdoek is ook goed genoeg.

*Dit kun je aantonen met je stadspas met groene stip. Let op: yoga valt niet onder de stadspasaanbiedingen maar je stadspas is wel een manier om aan te tonen dat je onder deze inkomenscategorie valt. 

Wanneer

Dinsdag van 17:00 – 18:00 uur
Vrijdag van 10:30 – 11:30 uur

Graag 10 minuten van te voren aanwezig zijn.

Waar

Wijkservicepunt Flevopoort Activiteitenruimte
Kramatplantsoen 101-h
1095 LB Amsterdam

Bij lekker weer gaan we in overleg met de deelnemers buiten yoga doen.

Kosten

€ 4,- per les. Graag contant betalen bij aanvang van de les. Er kan niet worden gepind of met een Tikkie betaald worden. Aanmelden is niet verplicht, wel handig. Dit kan bij Alicia: 06-2797 9228.

We hebben een Whatsappgroep waarin mededelingen worden gedaan door Alicia en de yogadocente, bijvoorbeeld bij onverwachte lesuitval.