logo
Civic Amsterdam Wijkservicepunt Flevopoort Kramatplantsoen 101-h 1095 LB Amsterdam
Neem contact met ons op

Stex Training: Bereid je voor op Staats Examen Niveau 2

Ben je op zoek naar een gestructureerde en ondersteunende leeromgeving om je voor te bereiden op het Staats Examen Niveau 2? Zoek niet verder! Onze Stex training biedt een uitgebreid programma dat is ontworpen om jou te helpen slagen.

Wat bieden wij:

  • Op maat gemaakte lessen: Onze lessen zijn specifiek gericht op het Staats Examen Niveau 2, waardoor je de exacte vaardigheden en kennis ontwikkelt die nodig zijn om te slagen.
  • Gemengde groepen: Onze groepen zijn divers en inclusief, wat betekent dat je kunt leren van medestudenten en hun verschillende perspectieven.
  • Professionele begeleiding: Onze ervaren docenten staan klaar om je te begeleiden tijdens je leertraject, je te ondersteunen bij je vragen en je te motiveren om je doelen te bereiken.

Voor wie is deze training geschikt:

Onze Stex training is ideaal voor buurtbewoners die zich willen voorbereiden op het Staats Examen Niveau 2. Of je nu het examen moet halen voor je werk, voor een opleiding, of gewoon je taalvaardigheden wilt verbeteren voor persoonlijke groei, bij ons ben je aan het juiste adres.

Waar en wanneer:

De Stex training vindt plaats op woensdagochtend van 09:30 tot 11:30 uur bij Vonk. Onze locatie is gemakkelijk bereikbaar en biedt een comfortabele leeromgeving waar je je thuis zult voelen.

Neem vandaag nog contact met ons op Zdenka Mijic:

Klaar om de volgende stap te zetten in je taalvaardigheden? Schrijf je nu in voor onze Stex training en bereid je voor op succes! Neem contact met ons op voor meer informatie of om je plaats te reserveren.

Telefoonnummer: 06-46241713

E-mail: z.mijic@civicamsterdam.nl

Adres: Activiteitencentrum Vonk, Ambonplein 63, 1094 PW Amsterdam