logo
Civic Amsterdam Wijkservicepunt Flevopoort Kramatplantsoen 101-h 1095 LB Amsterdam
Neem contact met ons op

Finalisten Ouderen Songfestival in De Kramatsalon

Vrijdag 21 juli is het weer tijd voor een gezellige en muzikale middag in de Kramatsalon! Kom je ook naar de finalisten van het Ouderen Songfestival? Je bent welkom vanaf 14:00 op het Kramatplantsoen.

Samen met pianist Vera Marijt en Kees van Zantwijk zullen finalisten van het Ouderen Songfestival een heerlijke middag vol muziek en zang verzorgen voor ons in de Kramatsalon. Bij mooi weer zullen de optredens plaatsvinden op het terras voor de Kramatsalon. Toegang is gratis!

Het Ouderen Songfestival is een landelijk muziekfestival, ooit bescheiden begonnen in een verzorgingshuis in Amsterdam. 32 jaar later is het Ouderen Songfestival uitgegroeid tot een landelijk festival bestaande uit voorrondes in verzorgingshuizen in diverse Nederlandse gemeenten, twee prefinales in de theaters in Houten en Heerenveen en de Grande Finale in het DeLaMar Theater te Amsterdam.

Iedereen vanaf 55 jaar mag deelnemen aan het Ouderen Songfestival. Als solist, duo en/of trio. Tijdens normale edities mag een deelnemer zich maximaal twee maal inschrijven, tijdens een jubileumeditie maximaal drie keer. Aan de deelname zijn geen kosten verbonden.

Waar en wanneer

Vrijdag 21 juli, vanaf 14:00 uur

Kramatsalon, Kramatplantsoen 101 in Amsterdam Oost