logo
Civic Amsterdam Wijkservicepunt Flevopoort Kramatplantsoen 101-h 1095 LB Amsterdam
Neem contact met ons op

Cursus ‘Sterk in je vel’

Hoe sterk ben jij? Meestal sterker dan je denkt. Leer je eigen kracht kennen in deze training.

Met spelvormen en oefeningen leer je hoe je jezelf sterk en rustig kunt maken in je lichaam én je hoofd. We doen veel fysieke oefeningen en die wisselen we af met groepsgesprekken en zelfreflectie. Het gaat bijvoorbeeld over stevig staan, focussen, grenzen, lichaamstaal, trouw zijn aan je zelf, keuzes maken en reageren als een Rots of als Water.

De eerste bijeenkomst is een kennismaking waarin je kunt aangeven waar je vooral aan wilt werken. Aan het einde van de training zal je je steviger voelen in je lijf, meer zelfvertrouwen hebben en beter weten hoe te reageren in lastige situaties.

We bespreken in de groep herkenbare voorbeelden. Dit gebeurt in een kleine groep (maximaal 10 personen) in een sfeer van veiligheid en vertrouwen.

Startdatum

Deze cursus wordt meerdere keren per jaar gegeven in Amsterdam Noord. Zodra er voldoende aanmeldingen zijn, gaat deze cursus van start.

De cursus bestaat uit 6 bijeenkomsten.

Locatie

Eva & Adam, Participatiecentrum Amsterdam Noord
Havikslaan 22, 1021 EK  Amsterdam

Kosten

Geen, deelname is gratis, maar niet vrijblijvend. Er wordt verwacht dat je regelmatig bij de cursus aanwezig bent.

Meer informatie en aanmelden

Wil je meedoen? Meld je aan! Zodra de startdatum bekend is, krijg je een e-mail met de vraag of je nog interesse hebt.

Mavis Kathusing
E: m.kathusing@civicamsterdam.nl
T: 06 5368 2878

Participatiecentrum Eva & Adam
Het participatiecentrum Eva & Adam is er voor bewoners in Amsterdam Noord, die graag willen leren en vooruit willen komen. Voor bewoners die de stap naar een vrijwillige of betaalde baan willen maken. Voor vrouwen en mannen die graag actief willen zijn in de buurt. Wil je bijvoorbeeld de Nederlandse taal leren? Of spreek je al Nederlands maar wil je beter leren lezen en schrijven? Je kan met al jouw vragen terecht bij het participatiecentrum Eva & Adam.
positiviteit-persoonlijke-ontwikkeling-vrijwilligers-civic-amsterdam