logo
Civic Amsterdam Wijkservicepunt Flevopoort Kramatplantsoen 101-h 1095 LB Amsterdam
Neem contact met ons op

Ben je creatief? Doe gezellig mee met de Modestudio! (VOL!)

Ben je creatief? Lijkt het je leuk om creatief samen te werken? Iets te maken voor een ander? Kom naar onze Modestudio waar je kunt werken met de naaimachine of kunt breien en haken.

De Modestudio is helaas vol. Je kunt nog wel aansluiten bij de Breiclub op maandag of de creatieve Kramatclub op dinsdag.

Tijdens de Modestudio kun je aan de slag met de naaimachine. Lukt het even niet of heb je een vraag over hoe je iets kunt maken dan staan vrijwilligers klaar om je te helpen. Ook als je al ervaring hebt of lang geleden achter de naaimachine hebt gezeten, ben je van harte welkom.

We hebben verschillende materialen, stoffen en een paar naaimachines ter beschikking. Je mag natuurlijk ook je eigen naaimachine en/of materialen meenemen.

Tijdens de Modestudio kun je je ook aansluiten bij het brei- en haakclubje. Iedereen is welkom om zijn brei- of haakkennis te delen. In een gezellige sfeer gaan we breien of haken, maar natuurlijk ook bijkletsen. Er zijn vaak gratis online patronen beschikbaar waar een leuk project uit kan ontstaan. Neem je eigen wol, brei/haak naald mee. We maken er een samen een leuke ochtend van!

Bij Modestudio werken we samen met ZGAO. ZGAO zet zich in voor (oudere) kwetsbare buurtbewoners. Voor hen maken we bij Modestudio bijvoorbeeld bloesjes met klittenband, handdoeken met banden, knuffeldekens,  stoffen ‘dobbelstenen’ met frutsels eraan voor stress en sensitief spel. Dit doen we twee maandagen per maand.

De andere twee maandagen in de maand kan je helemaal creatief aan de slag voor jezelf. Wordt het een nieuwe tas, een kussen, een broek of juist een rok?

Tijd

Maandag van 10:00 – 12:00 uur.

Locatie

Wijkservicepunt Flevopoort, activiteitenruimte
Kramatplantsoen 101-h
Amsterdam

Kosten

Deelname is gratis.

Aanmelden en/of meer informatie

Aanmelden is verplicht.

Kaylee Schilder
T: 06 4051 8456
E: k.schilder@civicamsterdam.nl

Modestudio wordt georganiseerd in samenwerking met ZGAO.